ACompagnie - Diensten
Diensten

Op maat van de klant

Reeds van bij de aanvang staan wij in voor uw dossier.

Bij het opstarten van uw handelszaak (vennootschap of éénmanszaak) zorgen wij ervoor dat u de juiste keuzes maakt. In eerste instantie adviseren wij welke handelsvorm in uw geval de beste oplossing zal zijn. Belangrijke financiering- en investeringsbeslissingen worden vooraf besproken zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Uit deze analyse krijgt u als ondernemer een beter inzicht in de mogelijkheden van uw bedrijf.

Vervolgens stellen wij een financieel plan op, zorgen we voor een nauwe samenwerking met de notaris voor het opstellen van de oprichtingsakte, vervullen uw BTW formaliteiten, vragen we het ondernemingsnummer aan … kortom alle opstartformaliteiten worden stap voor stap voor u geregeld.

Volledige of gedeeltelijk outsourcing van uw boekhouding.

Wij verwerken, corrigeren en verifiëren alle stukken uit uw boekhouding, zowel bij u in de onderneming als bij ons op kantoor. Tussentijds mag u van ons feedback verwachten over de resultaten die zijn geboekt. Om uiteindelijk te komen tot een definitieve balans op jaareinde waarbij we zorgen voor de neerlegging van uw jaarrekening. Voorts zien wij erop toe dat u aan alle wettelijk verplichtingen voldoet.

Fiscale controle, geschillen, planning…

Wij geven belastingsadvies en begeleiden u bij het indienen van uw fiscale aangiften zowel in de vennootschap- als personenbelasting. De vragen van de administratie worden beantwoord, we zorgen voor hulp bij een fiscale controle en bij geschillen verdedigen we u ten opzichte van de administratie.
Wij bieden niet alleen een globaal dienstenpakket maar staan ook open voor specifieke cases.

 
backgroundimage

Kantoor Brussel

Emile Jacqmainlaan 16 Bus 23
1000 Brussel
Tel 02 217 71 65
Fax 02 217 71 65
info@acompagnie.be

Kantoor Brakel

Kasteelstraat 28
9660 Brakel
Tel 055 42 75 38
Fax 055 42 16 95
info@acompagnie.be

Lid van BIBF: 30002807

ACompagnie is lid van BIBF
backgroundimage